MANGO MARGARITA

Do tego przepisu używamy Mango Pulp,
do kupienia w naszym sklepie

MANGO MARGARITA




SKŁADNIKI 

  • dwie limonki
  • dwie łyżki gruboziarnistego cukru lub soli
  • dwie szklanki pulpy mango
  • półtora szklanki Tequili
  • półtora szklanki likieru Triple Sec
  • jedna czwarta szklanki cukru

PRZYGOTOWANIE

  1. Tequilę, cukier i likier mieszamy z pulpą mango.
  2. Dodajemy sok limonkowy oraz kostki lodu.
  3. Blendujemy na gładką masę
  4. Dorzucamy skórkę limonki uprzednio startą.
  5. W zależności od upodobania dajemy sól lub cukier
* W CELU ZACHOWANIA ŚWIEŻOŚCI PRODUKTU, PRZELEJ JEGO NIEWYKORZYSTANĄ CZĘŚĆ DO ZAMYKANEGO POJEMNIKA I PRZECHOWUJ W LODÓWCE. NIE ZOSTAWIAJ PRODUKTU W OTWARTEJ PUSZCZE!